Tijd voor reflectie

"De hoogste vaardigheid die een mens kan verwerven is het leren om te begrijpen, omdat begrijpen vrijheid betekent"
Baruch Spinoza 1650AD

"Het geheim tot verandering is je met al je energie te richten op het bereiken van het nieuwe en niet het oude te bevechten."
Socrates 500BC

People coach

Mijn coaching is empathisch, eerlijk en direct. Ik bied mijn cliënten een spiegel, reflecteer en daag uit, individuen en teams. Mijn coaching is altijd gericht op reflectie, begrip en sterker en beter worden. Ik ben relationeel en socratisch coach sinds 1987, EMCC geaccrediteerd. Indien relevant gebruik ik Management Drives, Saville Wave, Belbin, MBTI, DISC en meer. Een coachtraject begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Daarna worden afspraken gemaakt over doelen en traject.

business coach

Mede-ondernemer zijn is mijn rol als business coach. Meedenken, Bedrijfsontwikkelingen begrijpen en ondersteunen door het maken van strategie en actieplannen. Sinds 1987 ben ik een business coach geweest, nationaal en internationaal.

Interim manager

Waardevol vanaf dag één, een bestaande rol overnemen en het verschil maken; dat is mijn missie en passie. Interim Management is een zeer bevredigende uitdaging. Ik heb functies ingevuld in HRM en Learning bij verschillende bedrijven. Mijn expertise en ervaring omvat nieuwe technologieën, software IT en aanverwante "nieuwe economie", oa. bij Naspers, Western Digital, Quest Software, Deloitte en Philips.

Contact
Socrates BV

© 2020. All rights reserved hjmoes.nl